SAM in de race voor Accenture Innovation Award

Groot nieuws: het registratieproces voor de 10e editie van de Innovation Awards is sinds 31 juli officieel gesloten. In totaal hebben 800 concepten zich ingeschreven voor de jubileumeditie van de Accenture Innovation Awards!

Dit jaar organiseert Accenture de Innovation Awards voor de tiende keer hét innovatieprogramma van Nederland, waarbinnen innovaties van 3 jaar en jonger met elkaar de strijd aan gaan om de felbegeerde blauwe tulpen. Ze overtuigen gedurende het juryproces dat nu van start gaat niet alleen het publiek van hun kunnen, maar ook onze imponerende juryleden.

Gedurende het Innovation Awards-programma kunnen de ingeschreven concepten profiteren van het Innovation Awards Platform. Wat dat betekent? We hebben het nogmaals op een rijtje gezet:

1. In de media

Accenture werkt samen met de grote landelijke en sectorspecifieke media, waarbij RTL Z, RTL Toekomstmakers, Bright TV en Emerce belangrijke partners zijn. Voorbeelden van dit jaar zijn onder andere de interviews met BimBimBikes en Fanly op Emerce.nl  en de interviews met winnaars van afgelopen jaar als YippieBux en Sweetie op RTL Z.

2. Waardevolle feedback

Binnen ieder Tthema is er een jury van 10 tot 15 topmensen samengesteld en zijn er in totaal ruim 130 juryleden die zich aan de Innovation Awards hebben verbonden. Denk daarbij aan CEO’s van top Tech bedrijven als Tesla, Twitter, Pega, Qlik en Dell. Of afgevaardigden vanuit organisaties als Talpa, Heineken, Unilever, Robovalley, Ministeries, Transavia, KLM, investeerders, Shell, Ahold, TNO en vele anderen.

3. Netwerken

De verschillende programma’s die door het jaar heen georganiseerd worden, bieden je de kans om in contact te komen met grote bedrijven en potentiële investeerders. Diverse innovatieclusters als YesDelft, Robovalley, Rockstart, StartupDelta en ImpactHub dragen bij aan de Innovation Awards en bieden ingang tot de netwerken en faciliteiten binnen deze broedplaatsen van innovatie.

4. Leren en elkaar versterken

Accenture streeft naar een platform voor open innovatie, zowel binnen industrieën als sectoroverstijgend. Zo organiseert Accenture tezamen met haar partners verschillende “Innovation Academy” sessies. Deelnemers aan de Innovation Awards 2016 ontvangen hierover uitgebreide informatie.

Concepten die zich voor de Accenture Innovation Awards 2016 hebben ingeschreven, ontvangen uitgebreide informatie over het proces dat na de sluiting van de inschrijvingen van start is gegaan.

Let’s accelerate Innovation. Together.